14.01.2022

Maxivision uutisointia

Pielisverkon toimistolle on viimeisen kuukauden aikana tullut paljon IPTV-palveluun liittyviä kysymyksiä, joita olemme sitten välitelleet puolin ja toisin. Tänään saimme myös toimintamme tueksi tietoa suoraan Maxivisionilta. Osittain samoja ohjeita on Pielisverkon IPTV-asiakkaille jaettu sähköposteilla, jos olette antaneet markkinointiluvan.
Kuva puuttuu

Joulu-tammikuun vaihteessa peruskanavien lisäksi asiakkaamme saivat ilmaiseksi seurata kanavia V sport + Suomi, Viasat History, Viasat  Explore ja Viasat Nature (ei suomenkielisiä tekstejä) sekä Euronews, mistä saimmekin asiakkailta positiivista palautetta etenkin historian seuraaminen Viasat History oli kiinnostavaa. Nyt kuituverkon asiakkaana voit jatkaa näiden viiden kanavan katselua ostamalla OmaMaxivision kaupasta Mini-kanavapaketin hintaan 4,90€/kk. V sport +Suomi -kanavan ensiesityksen jälkeen voi 2 päivän sisällä katsoa lähetyksen videokirjastosta ja Viasat-kanavien osalta vastaava aika on 7 päivää jälkikäteen.

Palvelun kuukausimaksuun sisältyy kahden IPTV-boxin käyttö. Yleensä tilanne on se, että ensimmäinen tv-box on ollut pitempään käytössä ja sitten halutaan ottaa toiseenkin televisioon tv-boxin kautta palvelut. Nyt on tullut vastaan ongelmia kahden tv-boxin liittämisestä samaan Maxivision-tiliin, koska vanha tv-box on rekisteröity aiemmin. Tilit voidaan yhdistää kahdella eri tavalla. Tapa 1: Asiakas toimittaa vanhan ja uuden tv-boxin sarjanumerot suoraan Maxivisionille p. 09 3508 2670 tai sähköpostilla tuki(at)maxivision.fi niin Maxivisionilla liittävät ne samaan tiliin. Tapa 2: Asiakas rekisteröi uuden laitteen, käyttää sitä verkossa niin, että kanavat näkyvät siinä. Tämän jälkeen asiakas kirjautuu vanhaan tiliin ja tekee sieltä tilien yhdistämisen.

Myös tallennuspalvelusta on tullut yhteydenottoja. Asiakas voi ostaa lisäpalveluna tallennustilaa 5000 tuntia, säilytysaika 6kk hintaan 6€/kk.