18.11.2020

Palvelun laskutus

Siirry valokuituliittymän palvelun laskuttamisessa paperittomaan versioon helposti olemalla yhteydessä laskuttajaamme.

Valokuituliittymien palvelun laskutuksemme hoitaa Netplaza Oy. Laskutamme kaksi kuukautta kerrallaan syklissä tammi-helmi, maalis-huhti jne. Jos palvelu avataan käyttöön esimerkiksi joulukuun alusta (1.12.). Niin saat tammi-helmikuussa laskun palvelusta kolmelta kuukaudelta (joulu-tammi-helmi).

Kuluttaja-asiakkaana laskut voit saada paperilla, e-laskuna verkkopankkiisi tai sähköpostitse. Paperilaskusta peritään 2 euron paperilaskulisä. Sähköpostilaskutuksen voit ottaa käyttöön ilmoittamalla siitä kuituverkot@netplaza.fi, tässä yhteydessä muista kertoa myös mitä liittymiä pyyntösi koskee.

Yritysasiakas voi saada laskun myös verkkolaskuna ilmoittamalla verkkolaskuosoitteen ja välittäjätunnuksen osoitteeseen kuituverkot@netplaza.fi. Ilmoita viestissäsi verkoksi Pielisen tietoverkko-osuuskunta ja asiakasnumerosi.

Kun maksat laskuja käytä aina laskun viitenumeroa.

Mikäli sinulla tulee laskutukseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Netplazan asiakaspalveluun numeroon 09 6829 6010 (ma-pe klo 9-16) tai sähköpostitse kuituverkot@netplaza.fi.