IPTV-Palvelu

Koko Kodin TV-palvelu

Maxivision on Koko Kodin TV-palvelu, joka sisältyy Pielisverkon kuituliittymään. Maxivisionin avulla nautit lempisarjoistasi, uusimmista elokuvista ja parhaasta huippu-urheilusta kotonasi, mökilläsi tai missä tahansa sinulla onkaan nettiyhteys. Pielisverkon asiakkaana kuituverkkoosi sisältyy automaattisesti kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia (arvo 12€/kk). Peruspalvelu tuo televisioosi kaikki Suomen ilmaiskanavat sekä bonuskanavina suositut Discovery ja Eurosport kanavat. Kaiken kaikkiaan saat 20 kanavaa, joista 16 näkyy HD-laadulla.

Maxivision tuo käyttöösi kaikki parhaat suomalaiset kanavat sekä suosituimmat Maxivision kanavapaketit, kuten C More ja Viasat urheilu- ja elokuvakanavat ja C More elokuvakirjaston sisällöt kirkkaalla HD-laadulla. Ja kun et ehdi katsoa livenä, kätevät tallennusominaisuudet mahdollistavat katselun silloin kun sinä haluat.

Palvelun kuukausimaksuun sisältyy kahden IPTV-boxin käyttö. Yleensä tilanne on se, että ensimmäinen tv-box on ollut pitempään käytössä ja sitten halutaan ottaa toiseenkin televisioon tv-boxin kautta palvelut. Nyt on tullut vastaan ongelmia kahden tv-boxin liittämisestä samaan Maxivision-tiliin, koska vanha tv-box on rekisteröity aiemmin.

Tilit voidaan yhdistää kahdella eri tavalla.

Tapa 1: Asiakas toimittaa vanhan ja uuden tv-boxin sarjanumerot suoraan Maxivisionille p. 09 3508 2670 tai sähköpostilla tuki(at)maxivision.fi niin Maxivisionilla liittävät ne samaan tiliin.

Tapa 2: Asiakas rekisteröi uuden laitteen, käyttää sitä verkossa niin, että kanavat näkyvät siinä. Tämän jälkeen asiakas kirjautuu vanhaan tiliin ja tekee sieltä tilien yhdistämisen.

IPTV-palveluun liittyvää aineisto ja ohjeita:

IPTV-palvelun tuoteuudistus

Avaa pdf

Maxivision pika-asennusohje

Avaa pdf

Maxivision hinnasto

Avaa pdf

Viihdeboxin ohjeet

Avaa pdf

Ota yhteyttä