IPTV-Palvelu

Maxivision TV-palvelu

Maxivision TV-palvelu sisältyy Pielisverkon kuituliittymään tarjoten sinulle huippulaatuiset TV-kanavat sekä TV-palvelun. Pielisverkon asiakkaama kuituverkkoosi sisältyy digiboksilla käyttöön otettavaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapaketti (arvo 6,90€/kk). Etusi on käytettävissä peräti kahdelle ostamallesi digiboksille. Peruspalvelulla katsot 17 HD-kanavaa sekä lisäksi aktivoit Maxivisionin asiakasetuna bonuskanavat katsottavaksi Discovery Channel ja Eurosport 1-kanavat.

 

Palvelun kuukausimaksuun sisältyy kahden IPTV-boxin käyttö. Yleensä tilanne on se, että ensimmäinen tv-box on ollut pitempään käytössä ja sitten halutaan ottaa toiseenkin televisioon tv-boxin kautta palvelut. Nyt on tullut vastaan ongelmia kahden tv-boxin liittämisestä samaan Maxivision-tiliin, koska vanha tv-box on rekisteröity aiemmin.

Tilit voidaan yhdistää kahdella eri tavalla.

Tapa 1: Asiakas toimittaa vanhan ja uuden tv-boxin sarjanumerot suoraan Maxivisionille p. 09 3508 2670 tai sähköpostilla tuki(at)maxivision.fi niin Maxivisionilla liittävät ne samaan tiliin.

Tapa 2: Asiakas rekisteröi uuden laitteen, käyttää sitä verkossa niin, että kanavat näkyvät siinä. Tämän jälkeen asiakas kirjautuu vanhaan tiliin ja tekee sieltä tilien yhdistämisen.

IPTV-palveluun liittyviä ohjeita:

IPTV-palvelun tuoteuudistus

Maxivision pika-asennusohje

Digiboksin asennusohje

Ota yhteyttä